23
ЧЕР
2017

Залізна людина не з'явиться в сиквелі «Людини-павука»

Також стало відомо, з ким битиметься Том Харді в «Веномі».

The Hollywood Reporter опублікував текст, в якому досліджував одну з головних відмінностей фільму «Людина-павук: Повернення додому» від попередніх стрічок про Пітера Паркера. Вперше цей персонаж з'являється на екрані за допомогою студії Marvel. У Sony знайшли в собі сили передати частину контролю над проектом Кевіну Файгі, який очолює Marvel Studios.

 
На зйомках фільму «Людина-павук: Повернення додому»

Пропозиція від Marvel надійшла ще в 2014 році, коли Sony очолювала Емі Паскаль. Продюсер була звільнена після скандалу з розкритим листуванням студії, але зберегла за собою права на «Людину-павука».

В Marvel запропонували Sony свою допомогу в виробництві, не попросивши нічого натомість, ніяких прибутків від майбутнього фільму. Одна умова: робота над фільмом буде вестися за їхніми правилами. Як з цим розбиралися армії юристів (права на використання Людини-павука в кіно належать Sony, що купила їх у видавництва Marvel) - це окрема історія, але в лютому 2015-го було досягнуто згоди. За словами Файгі, все звучить дуже просто: «Я сказав Емі, що для персонажа кращий розклад такий: Sony залишається з правами. Але студія платить за фільм, прокатує його і займається маркетингом. Ми лише знімаємо фільм і інкорпоруючи героя в свій всесвіт».

Новий глава студії Sony Том Ротман сподівається на вдалий перезапуск «Людини-павука». На фільм було витрачено не 275 млн доларів, як спочатку планувалося, а 175. Marvel дотримується власної стратегії: зняти перші два фільми трилогії відносно недорого, але вкласти набагато більше в третій.

Том Холланд, який отримав роль Пітера Паркера, вперше з'явився у фільмі «Перший месник: Протистояння». Йому належить зіграти супергероя в червоно-синьому трико ще в двох фільмах, а також з'явитися в деяких спін-оффах. Зокрема, на 5 жовтня 2018 року заявлений «Веном» з Томом Харді. Цілком можливо, що після роботи над новими «Месниками» Холланду належить зустрітися з Харді і з виконавцем ролі Карнажа, який стане головним лиходієм. До слова про поганих хлопців. Майкл Кітон з'явиться в ролі Стерв'ятника тільки в одному фільмі - подальших зобов'язань у актора немає.

 
На фото: Том Харді

Спін-офф Silver & Black, де мова піде про двох героїнь всесвіту Людини-павука (Срібний Соболь і Чорна Кішка), поки не має дати прем'єри, але зйомки заплановані на осінь цього року. Гряде спін-офф про Крейвена Мисливця і Містерія. Студія має намір вибудовувати всесвіт Людини-павука поступово, а не видавати на-гора проект на кшталт фільму про «Зловісну шістку», де повинні були з'явитися відразу кілька ворогів Пітера Паркера.

Хто саме з всесвіту Marvel перекочує в «Людини-павука 2», поки не зрозуміло. Але їм точно не буде Роберт Дауні-мол.. Актор візьме участь тільки в одному фільмі франшизи.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####