23
ЧЕР
2017

Новий голос для костюму Людини-павука!

Високотехнологічний костюм Людини-павука від Тоні Старка, отримав в українському дубляжі голос відомої співачки, телеведучої та мандрівниці!

В українському дубляжі  нового фантастичного екшну від MARVEL «Людина-павук: Повернення додому» свій голос високотехнологічному костюмові супергероя подарувала Регіна Тодоренко.


 
Для дівчини це був перший подібний досвід і особливою приємністю став дубляж персонажа MARVEL. З ‘ясувалося, що Регіна палка шанувальниця цього кіновсесвіту і з цікавістю слідкує за новими блокбастерами. Саме її голосом, за сюжетом, розмовляє нове творіння Stark Industries – ультрасучасний костюм, якого Людина-Павук ніколи не мав досі.

«Неймовірний досвід! Твій голос належить  безтілесному персонажеві, але  він керує самим Павуком, культовим супергероєм!  Вона чимось подібна до Siri: інтелектуалка, дуже точна, іронічна і, найголовніше, -  вона символ нового часу. Це - реалізація найсміливіших  інженерних мрій - з її допомогою Людина-Павук опановує нові функції і відкриває нові суперздібності. Окрім того вона ще й справжній друг  для Пітера Паркера -  завжди готова прийти на допомогу», - захоплено коментує Регіна.
 

 
Нагадаємо, що побачити фільм «Людина-павук: Повернення додому» можна вже з 6 липня в усіх кінотеатрах!
 
#####