27
ЧЕР
2017

Блейд приєднається до Месників?

Голова Marvel Studios - Кевін Файґі повідомив нові деталі кіновсесвіту!
 
Кадр з фільму «Блейд»

В кінці 90-х ніхто не підозрював, що Блейду, який не був знайомий більшості глядачів, вдасться так успішно показати себе на великому екрані і дати старт супергеройським франшизам. Веслі Снайпс і знімальна команда постаралися на славу, і створили цікавий продукт. Проте формула, за якою працювала команда, вистрілила тільки перші два фільми, а потім пішов провал. Про пафосного борця з вампірами забули, а в 2012-му році права на нього повернулися до Marvel Studios. Від тоді фанати гадають, чи вдасться побачити його на одному екрані з Месниками.

У новому інтерв'ю виданю Joblo, на питання про можливу появу Блейда в команді захисників Землі Кевін Файґі відповів:

«Ми думаємо, це було б круто. Коли-небудь. Я працюю з Marvel вже 17 років, і там було дві франшизи, котрі фактично запустили епоху кінокоміксів. Але Блейд з'явився на кілька років раніше. Про цього персонажа взагалі нічого не було відомо, за винятком кількох його появ у номерах Tomb of Dracula і десь ще. А в підсумку все перетворилося у велику франшизу. Це завжди служить для мене великим уроком: «Неважливо, наскільки відомий персонаж. Важливим є те, наскільки буде крутим сам фільм». Саме тому ми наважились зняти «Вартових Галактики» і «Доктора Стренджа». Я вважаю, що на даний момент Блейд - це культовий персонаж зі своєю спадщиною, і було б непогано зробити з ним що-небудь в майбутньому».

Нагадаємо, що виконавець головної ролі - Веслі Снайпс висловлював бажання повернутись до свого образу, проте нових деталей ми навряд чи дочекаємось раніше «Месників 3».

А найшвидше з кіновсесвіту Marvel до екранів добереться фільм «Людина-павук: Повернення додому» - вже 6 липня!

 

 
Джерело: joblo.com
Переклад: kinobox.in.ua

 
#####