28
ЧЕР
2017

Зірка «Теорії Великого вибуху» відвідала Київ!

Американська актриса Маїм Біалік, найбільш відома за роллю Емі Фари Фаулер в «Теорії Великого вибуху», відвідала столицю і написала зворушливий лист про поїздку в Україну.
 
Кадр з телесеріалу «Теорія Великого вибуху»
 
«Мої дід і бабуся жили в той час, коли були змушені тікати, щоб вижити. Я виросла з цим. Одна моя бабуся не могла говорити про війну без сліз. Вона починала плакати так гірко, що я припиняла питати. Інша бабуся відмовилася від свого польського громадянства. Я зрозуміла, що вона виросла в Польщі, тільки коли мені було вже 30. Мій польський дідусь не міг нічого хорошого розповісти про Польщу; він жив у переслідуваннях, адже був етнічним євреєм», - пише Біалік.
 
На фото: Маїм Балік у Києво-Печерській лаврі

«Я виросла, розуміючи, що ми завжди були євреями - незалежно від країни, в яку ми намагалися вписатися. Тому, коли я з'ясувала, що їду до Києва, була дуже схвильована. Ми ж втекли звідти. Адже я наполовину українка», - підкреслює вона.
 
«Я знову приїду до Києва, але наступного разу приїду на довше, щоб відвідати і інші місця. Я хочу ще раз відвідати ту частину світу. Я хочу продовжити рухатися до тих пір, поки не відвідаю всі місця, звідки вони нас прогнали. Одного разу я поїду до Львова і в Умань і поїду в Мукачево і в Сувалки (Польща), в Білосток (Польща) та до Одеси - і зроблю це з радістю і вдячністю. На підтвердження простого факту, що я жива як єврейка. як найбільший акт відплати, який я можу здійснити: акт перебування в місці, яке намагалося зупинити навіть моє існування. Я тут. Дякую, Київ, що повернув мене», - підсумувала актриса.

А ми нагадаємо, що новий сезон телесеріалу 
«Теорія Великого вибуху» стартує 26 вересня.
 
Джерело: groknation.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####