22
БЕР
2015

Презентація нового літака Fast & Furious («Форсаж»)

Презентація нового літака Fast & Furious («Форсаж»)

Свою першу зупинку новий розкішний боїнг здійснить на світовій прем’єрі стрічки «Форсаж 7».
 
Etihad Airways, національна авіакомпанія Арабських Еміратів, та студія Universal Pictures презентували новий боїнг класу люкс Fast & Furious 777. Презентація відбулася 18 березня у Міжнародному аеропорті Лос-Анджелесу (LAX). Актор та продюсер Він Дізель зустрів рейс Etihad Airways Flight 171, що прибув з Абу-Дабі на світову прем’єру стрічки «Форсаж 7». Фільм вийде в український прокат разом із світовим релізом, 2 квітня 2015.

 
 
Він Дізель на презентації боїнга з логотипом Fast & Furious 7 («Форсаж 7»)

Створений на честь відомої франшизи, боїнг Fast & Furious 777 літатиме маршрутом Абу-Дабі – Лос-Анджелес, який компанія Etihad Airways відкрила у червні 2014 року. Авіалінії Etihad Airways є також спонсором світової прем’єри фільму «Форсаж 7», що відбудеться у Лос-Анджелесі 1 квітня. 
 
Об’єднані Арабські Емірати стали однією з основних локацій зйомок «Форсажу 7», збагативши фільм розкішними краєвидами пустель та вражаючими елементами сучасної архітектури. Протягом двох тижнів у квітні 2014 року творча група фільму проводила зйомки на околицях Абу-Дабі, у пустелі Ліва, а також у центрі міста біля таких видовищних споруд, як Велика мечеть шейха Заяда, готель Emirates Palace, траса Формули 1 Yas Marina F1 та хмарочоси Etihad Towers. Міська архітектура Абу-Дабі із височенними хмарочосами зі скла та металу настільки вражаюча, що зйомки з повітря стали обов’язковою частиною знімального процесу.

 
 

«Etihad Airways – одна з найбільш успішних авіакомпаній у світі, що швидко розвивається, спирається на сильну історію та культуру, а також постійно впроваджує інновації, пропонуючи найкраще своїм гостям, - говорить Пітер Баумгартнер, комерційний директор Etihad Airways. – Ми раді співпрацювати зі студією Universal – компанією, яка розділяє наші цінності і віддана духу інновацій та прогресу у тому, що стосується світу розваг. Ми з гордістю презентуємо наш новий боїнг Fast & Furious спеціально до релізу нової стрічки «Форсаж 7»».
 
«Якби у 2000 році, коли ми почали знімати перший «Форсаж», мені хтось сказав, що одного дня логотип фільму з’явиться на фюзеляжі величезного боїнгу, я б сказав, що це божевілля, - коментує продюсер Ніл Х. Моріц, який координував усі сім фільмів франшизи. – Для нас велика честь те, що авіакомпанія Etihad стала нашим партнером і підтримує фільм, до якого ми усі маємо особливе ставлення. Ми також вдячні усім мешканцям Об’єднаних Арабських Еміратів за підтримку та допомогу, яку ми отримали під час зйомок».

Нагадаємо Вам другий трейлер до фільму «Форсаж 7»

 
 

Логотип Fast & Furious залишатиметься на обшивці боїнга ще протягом чотирьох-шести місяців.
 
#####