06
ЛИП
2017

Слуга народу повертається! Знову..

У Києві відбуваються зйомки другого сезону серіалу «Слуга народу».

Виконавець головної ролі, чесного президента Василя Голобородька, Володимир Зеленський розповів, що чекає на глядачів у другому сезоні:

Фото зі зйомок серіалу «Слуга народу 2»
 
«Там є пригоди, комедія, багато сатири, соціальні аспекти. Якщо перший сезон ми знімали тільки в Києві, то тут ви побачите багато яскравих місць України. Він набагато масштабніший», - зазначив актор. «Якби я був справжнім президентом, то ми були б Швейцарією. Адже хороші президенти роблять так, щоб ми були Швейцарією, а погані - щоб вони були у Швейцарії, а може і далі».

Євген Кошовий, який грає роль міністра закордонних справ, зізнався, що в новому сезоні його герой заговорить українською мовою:

«У деяких сценах Мухін розмовлятиме чистою українською мовою. Та й в житті я добре розмовляю українською».

Окрім того, актор відкрив таємницю, що чекає на його персонажа в нових серіях «Слуги народу»:

«Буде саміт. Для цього мій персонаж повинен буде домовитися з усіма країнами Європи. Звичайно, станеться казус. Але що саме трапиться, я вам поки не скажу», - розповів Євген.
 
 
У нових 24 серіях «Слуги народу 2» продовжиться боротьба чесної команди Василя Голобородька, вчителя історії, який волею долі став президентом, і олігархів. У президентській команді з'явиться новий радник, а телеглядачі ближче познайомляться з родиною Василя Петровича - його батьками (Наталія Сумська і Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень).

Крім того, в нових серіях на телеглядачів чекають кілька ліній кохання. Крім подій, викладених в повнометражному фільмі «Слуга народу», в серіалі покажуть попередні пригоди президента і колишнього прем'єр-міністра, а також - продовження цієї історії. Також в серіалі буде порушена актуальна тема безвізу.

 
Джерело: tsn.ua
 
#####