07
ИЮЛ
2017

«На драйві» може отримати сиквел!

Студії Sony настільки сподобалась ситуація з прокатом та американськими зборами фільму «На драйві», що готова продовжити історію.
 
Кадр з фільму «На драйві»

Про це повідомив режисер стрічки Едгар Райт.

«Студія попросила мене подумати про те, щоб написати сценарій сиквела, і цікаво те, що це один з небагатьох проектів, до яких я міг би зробити продовження, тому що в ньому закладено потенціал для подальшого розвитку персонажів. У більшості сиквелів, крім випадків, коли ви можете глибше зануритися в історію, доводиться винаходити спосіб, щоб почати все з чистого аркуша. На мій погляд, у «На драйві» ще можна зробити дещо в рамках цього сюжету», - заявив постановник.

«На драйві» розповідає про юного водія, що допомагає злочинцям ховатися з місць злочинів. Через стару травму в його вухах стоїть постійний дзвін, який він змушений заглушати музикою. Головні ролі в картині виконали Енсел Елгорт, Лілі Джеймс, Кевін Спейсі, Джеймі Фокс і Джон Хемм.

За перші п'ять днів американського прокату фільм зібрав 30 млн доларів при бюджеті в 34 мільйони. «На драйві» був гаряче прийнятий критиками. На агрегаторі рецензій Rotten Tomatoes його рейтинг становить 97% при 204 відгуках.

 

 
Український прокат «На драйві» побачить 24 серпня 2017 року.
 
Джерело: empireonline.com
Переклад: kinobox.in.ua

 
#####