07
ЛИП
2017

Перезапуск «Хеллбоя» знайшов притулок у Lionsgate

Нова версія історії Майка Міньйоли знайшла інвестора і прокатника в особі компанії, що створила «Пилу» і «Голодні ігри».

Як повідомляє сайт Splash Report, студія Lionsgate знаходиться на фінальній стадії переговорів, щоб укласти контракт на американський прокат майбутнього «Хеллбоя». Цю інформацію підтверджує The Hollywood Reporter.

 
Кадр з фільму «Хеллбой 2: Золота армія»

Проект буде перезапуском франшизи Гільєрмо дель Торо, але тепер з високим віковим рейтингом R. Режисером нового фільму призначений Ніл Маршалл. Головну роль в картині виконає зірка серіалу «Дивні Дива» Девід Харбор.

Продюсирують стрічку творці минулих фільмів про Хеллбоя Лоуренс Гордон і Ллойд Левін, а також Майк Річардсон з Dark Horse Entertainment. У Каннах концепцію перезапуску перед потенційними покупцями представляла компанія Аві Лернера Millennium Films.

Хеллбой дебютував на сторінках коміксів в 1993-му. Перша екранізація історії, знята Гільєрмо дель Торо, вийшла в 2004-му. Героя тоді втілив на екрані Рон Перлман. Чотири роки по тому відбувся реліз сиквела, як і оригінал, який отримав схвалення критиків, але заробив в світі 160 млн доларів при бюджеті в 85 мільйонів.

Для того щоб студія Universal дала добро на третій фільм, цього було надто мало, тому через роки продюсери вирішили здійснити перезапуск франшизи з меншим бюджетом. Над його сценарієм працювали Майк Міньйола, Ендрю Косбі і Крістофер Голден.

 
Джерело: splashreport.comhollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####