07
ЛИП
2017

Метт Рівз розповів про плани на трилогію про Бетмена

Режисер фільму про Бетмена просуває нову «Планету мавп» і попутно коментує свій майбутній проект.

Рівз повідомив, що вже прикидає ідеї для трилогії про Бетмена. Незважаючи на те, що режисер підписаний поки на один фільм, він, по суті, підтвердив свою готовність поставити три частини, якщо DC Films погодиться з його баченням проекту.

 
Бетмен на постері «Ліги справедливості»

При цьому Метт Рівз провів паралелі між Цезарем Енді Серкіса та Бетменом Бена Аффлека: «Я сподіваюся розповісти досить емоційну історію про Бетмена і бачу багато схожості між ними. Вони обидва травмовані і всіма силами намагаються чинити правильно в недосконалому світі, джерелом занепаду якого є люди».

Режисер натякнув, що його Бетмен буде ближче до коміксів, тобто слід чекати детектив з нуарним присмаком. Як джерело натхнення Рівз називає фільми Альфреда Хічкока. До трилогії Крістофера Нолана режисер теж небайдужий. «Мені дуже подобається, що він підійшов до жанру серйозно. Зараз студії знімають дуже поверхневі фільми. Я виявив, що комікс передбачає великий вибір можливостей. Метафори жанру дозволяють обговорити чимало тем. Думаю, франшизи "Бетмен" і "Планета мавп
" дозволяють розповідати історії з глибоким емоційним відгуком».

Метт Рівз прийшов на режисерський пост «Бетмена», замінивши Бена Аффлека, який збирався сам ставити кіно про свого героя.

«Бетмен» вийде на екрани в 2019 році.

 
Джерело: slashfilm.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####