19
ЛИП
2017

Серіаломанія від Universal

Студія ​Universal і Dark Horse Entertainment запускають відразу шість нових серіалів.
 
Фрагмент обгортки коміксу «Академія Амбрелла»

Після недавнього запуску у виробництво супергеройської драми «Академія Амбрелла» Universal Cable Productions і Dark Horse Entertainment вирішили продовжити продуктивну співпрацю і взялися за інші серіали, адже цікавого матеріалу у них більш ніж достатньо. Компанії вже анонсували два нових проекти: «Графство Харроу» на основі однойменного коміксу Каллена Банна і Тайлера Крука і «Бетонний» по роману від легенди світу коміксів Пола Чедвіка.

Зараз в розробці знаходяться 4 серіали:

 
Кадр з коміксу «Управління розуму»

«Управління розуму» - заснований на популярному графічному романі Метта Кіндта. У центрі сюжету - письменник-криміналіст, який намагається розкопати правду про таємничий авіарейс, що приводить його до цілої сітки секретних урядових агентів з паранормальними здібностями. Кращий з кращих - колишній агент Генрі Лайм, що став вигнанцем, допомагає вивести організацію на чисту воду.

Драма «Трепет» по розхваленому критиками ЛГБТ-коміксу Дженні Вуда і Джефа Маккомсі. Оповідає про дівчинку-підлітка, яка перетворила себе в хлопчика, щоб добитись дівчини, в яку вона закохана.

«Таніс» - заснований на історії про Ніка Сільвер і його квесті по розгадуванні найбільших загадок в епоху Інтернету. .

«Яскраві сеанси» - науково-фантастична драма про містичного психотерапевта і його унікального списку пацієнтів, що володіють надприродними здібностями.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####