26
БЕР
2015

Джордж Клуні спродюсує фільм Тома Форда

Джордж Клуні спродюсує фільм Тома Форда

В основі фільму лежить роман американського письменника Остіна Райта «Тоні і Сьюзен». Том Форд особисто написав сценарій, а продюсерами стрічки значаться Джордж Клуні (актор у фільмах «Мисливці за скарбами», «Гравітація») і Грант Хеслов (актор у фільмі «Мисливці за скарбами»), власники кінокомпанії Smokehouse Pictures.
 
Джордж Клуні у фільмі «Гравітація»

Роман Райта побачив світ у 1993 році, але справжню славу своєму автору він приніс посмертно, коли в 2010-му його перевидали в Англії.

Через чверть століття після розлучення перший чоловік Сьюзен надсилає їй поштою рукопис свого першого великого роману. Сьюзен ніколи не вірила в талант Едварда, який в юності мріяв присвятити себе писанню, але став у підсумку страховим агентом. Однак вона приймається читати, і роман несподівано захоплює її. Він повний натяків і загадок, адресованих безпосередньо їй, Сьюзен. Читаючи, вона заново осмислює відносини з Едвардом, свій новий шлюб і, по суті, все своє життя.

 
Том Форд на зйомках

«Нічні тварини» - назва книги, яку читає Сьюзен. У ній йдеться про чоловіка, чия відпустка обертається смертельним результатом.

Режисерський дебют Форда отримав масу позитивних відгуків кінокритики, а Коліну Ферту приніс приз за кращу чоловічу роль Венеціанського кінофестивалю.

 
Кадр з фільму «Самотній чоловік»
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####