26
БЕР
2015

Бредлі Купер стане режисером мюзикла «Зірка народилася»

Бредлі Купер стане режисером мюзикла
«Зірка народилася»
 
«Зірка народилася» вперше з'явилася в 1937 році. Йшлося про стралетку, яка піднімається на голлівудський олімп за допомогою старіючого і сильно пиющого актора, чия слава вже давно позаду. Фільм отримав «Оскар» за сценарій. У 1954 році до цієї історії звернувся класик Голлівуду Джордж Кьюкор, в головній ролі знімалася Джуді Гарленд. Її героїня домагалася успіху не тільки як актриса, але і як співачка. Стрічка отримала три «Оскара».
 
«Зірка народилася» зразка 1937 року

У 1976 році вийшла третя інкарнація, де кіно змінилося музикою. Кріс Крістофферсон грав старіючу рок-зірку, а Барбра Стрейзанд - починаючу співачку. «Оскара» удостоїлася пісня «Evergreen».
 
«Зірка народилася» зразка 1976 року

У 2010-му Warner ледь не запустила «Зірку» у виробництво. Режисером був призначений Нік Кассаветіс, а в головних ролях студія бачила Рассела Кроу і співачку Бейонсе Ноулз. Однак проект так і не зрушився з мертвої точки і нагадав про себе вже в 2011-му, коли мюзикл запропонували Клінт Іствуд. Ветеран Голлівуду довго був прикріплений до картини, проте проект застопорився через вагітність Ноулз, а Іствуд згодом зняв інший мюзикл, стрічку «Хлопці з Джерсі».
 
На фото: актор Рассел Кроу та співачка Бейонсе Ноулз

Бредлі Купер знаходиться на хорошому рахунку у студії Warner і, як стверджують джерела, придивлявся до декількох проектів. У його компанії, організованої разом з режисером «Похмілля у Вегасі» Тоддом Філліпсом, є договір з Warner, за яким студія має право першої ночі на всі їхні задуми.

Останній фільм за участю Купера - військова драма «Американський снайпер» Клінта Іствуда, яка стала найбільш касовою картиною в США за минулий рік, заробивши 344 мільйонів доларів. У всьому світі збори фільму перевищили 528 мільйонів.

 
На зйомках «Американського снайпера» з Клінтом Іствудом
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####