23
СЕР
2017

​Мартін Скорсезе - продюсер фільму про Джокера!

Студія Warner Bros. розробляє новий спін-офф коміксів про головного ворога Бетмена.
 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Warner планує показати молодого Джокера в кримінальному бойовику, дія якого відбуватимуться в Готемі 1980-х. По стилю картина має вписуватись в фільмографію Мартіна Скорсезе. Як і чому вдалося залучити до спін-офф режисера «Вовка з Уолл-стріт», поки не повідомляється.

Над сценарієм попрацюють Тодд Філліпс, відомий як режисер франшизи «Похмілля у Вегасі» та «Борат», та Скотт Сільвер за яким «8 миля», «Боєць» та «І грянув шторм».

Режисером виступить також Тодд Філліпс, він же значиться продюсером фільму разом з Мартіном Скорсезе. Проект вийде під знаком нової кінокомпанії, яка допоможе Warner Bros. розширити всесвіт коміксів DC, придумавши історію, де різні актори гратимуть уже відомих персонажів.

 
На фото: Мартін Скорсезе

Проект буде абсолютно незалежним від вже існуючих фільмів про Джокерів. На великому екрані цей персонаж з'являвся у виконанні Джека Ніколсона, Хіта Леджера і Джареда Лето. Відомо, що останній знову з'явиться в образі Джокера в кінокоміксі «Загін самогубців 2» разом з Марго Роббі в ролі Харлі Квінн, однак для спін-оффу підберуть нового актора.
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####