25
СЕР
2017

Джей і Мовчазний Боб повертаються!

Назва і дата початку зйомок ребута «Джея і мовчазного Боба».

Півроку тому Кевін Сміт заявив про початок розробки перезапуску «Джея і Мовчазного Боба», який, судячи з усього, дійсно побачить світло: напередодні режисер повідомив, що зйомки стрічки стартують вже цієї осені.

- «За сюжетом цього забавного фільму наші хлопці з Джерсі повернуться до Голлівуду, щоб зупинити зйомки ребута «Пихарь і Хроніка». Це буде іронічна і дурнувата сатира, що висміює нинішню одержимість ремейками, а в касті з'явиться безліч зірок і знайомих облич!», - розповідав Сміт в лютому.

 
Раніше постановник також намагався випустити «Клерків 3» і «Тусовщики з супермаркету 2», однак цим проектам не судилося з'явиться на великих екранах - один з чотирьох головних акторів «Клерків» відмовився від участі в картині, а новим «Тусовщикам з супермаркету» (які повинні були стати серіалом) не погодився дати притулок жоден канал. Крім того, Сміт не володіє правами на ці стрічки (як і на «Догму» з «В гонитві за Емі»), що обмежує його творчу свободу. Зате права на «Джея і Мовчазного Боба» Кевін як і раніше зберігає, і тепер він з нетерпінням чекає свого повернення до всесвіту View Askewniverse.
 
Джерело: joblo.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####