28
СЕР
2017

Перша реакція на хоррор «Воно»: «Дуже страшне кіно»

У минулі вихідні в Нью-Йорку показали нову екранізацію роману Стівена Кінга.
 
Кадр з фільму «Воно»

Лейтмотивом відгуків на картину Андреса Мускетті стало слово «страшний». Різні синоніми, якими користуються американські рецензенти, повинні підготувати глядача до моторошного видовища. Крім того, фільм вийшов якісним і з гумором. Але перейдемо до відгуків.

Ентоні Брезнікан з Entertainment Weekly вважає, що це найкраща екранізація книг Стівена Кінга. «Крім клоунів-вбивць, "Воно" показує скорботу і злість, яку відчувають діти, розуміючи, що ті, хто повинен захищати їх, роблять протилежне. Ці теми в творах Кінга кінематографісти часто ігнорують. Але автори кращих адаптацій розуміють, що це одна з життєво важливих частин фільму».

 

Ерік Девіс з сайту Fandango описує фільм як «моторошний, кривавий, дуже веселий, чарівно романтичний» і називає «Воно» серед улюблених фільмів 2017 року.
 

Філ Ноубл-мол. з сайту Birth.Movies.Death називає стрічку Мускетті «дуже красивою, вилизаної версією історії, яку всі знають вздовж і впоперек», а також виділяє Фінна Вулфарда - цей юний актор знайомий нам по серіалу «Дивні Дива».
 

 
Хейлі Фаутч з Collider пише: «Дуже сподобалося "Воно". Все, що мені було потрібно. Дуже страшно. У Скарсгарда вийшов Пеннівайз, а "Невдахи" ідеальні ».Ітог перших відгуків такої: фільм страшний, Пеннівайз класний, «Клуб невдах» вдався, а крім усього цього, кіно у Мускетті вийшло душевним.
 

Роман Кінга розділений на дві частини. Події, показані в першому фільмі, знайдуть відгук у його продовженні, яке буде знято з точки зору дорослих героїв. Якщо «Воно» добре покаже себе в прокаті, то Warner не буде баритися з запуском другої частини.

На українські екрани «Воно» вийде 7 вересня.

 
Джерело: ew.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####