28
БЕР
2015

Ідріс Ельба мітить в лиходії «Зоряного шляху 3»

Ідріс Ельба мітить в лиходії «Зоряного шляху 3»

За деякими даними, лиходіями у третьому «Зоряному шляху» стануть клінгонци, і Ельба зіграє їхнього ватажка. Однак сюжет фільму тримається в таємниці, так само як і роль, на яку запрошують зірку серіалу «Лютер».
 
На фото: Індріс Ельба

Сценарій «Зоряного шляху 3» пишуть Саймон Пегг і Даг Джанг. Всі актори з оригінального складу (Кріс Пайн, Закарі Квінто, Зоі Салдана, Карл Урбан, Саймон Пегг і Антон Єльчин) повернуться в третьому фільмі франшизи.

 
Ці хлопці повернуться в «Зоряному шляху 3»

Прем'єра «Зоряного шляху 3» призначена на 7 липня 2016 року.

Тим часом Хармоні Корін знайшов прокатника для свого нового фільму «Пастка» про гангста-репера і помсти його найкращого друга (Бенисіо Дель Торо). Права на американський прокат придбала Focus Features.

 
На фото: Бенисіо Дель Торо

Раніше роль репера повинен був грати Джеймі Фокс, але в підсумку його замінить Ідріс Ельба. Він зіграє Ріко, який знаходиться на самій вершині кар'єри і радісно смакує свій тріумф на прийдешній церемонії вручення премій «Греммі». Настрій Ріко йде нанівець, коли з в'язниці виходить Слім (Бенисіо Дель Торо), його колишній кращий друг, який взяв на себе провину за пограбування, вчинене хлопцями 14 років тому.

Слім має намір помститися Ріко. Той не тільки домігся успіху і багатий, але і одружився на його колишній подружці і виховує його сина як свого. Відмотавши термін, Слім наймає банду серферів (і великих любителів «Узі») на чолі з Максом (Роберт Паттінсон), а також заручається підтримкою підсів на кокаїн менеджера Ріко (Джеймс Франко).

 
На фото: Роберт Паттінсон

У ролі інспектора з дострокового звільнення, що наглядає за Слімом, з'явиться Аль Пачіно.

 
На фото: Аль Пачіно
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####