05
ВЕР
2017

Анджеліна Джолі підтвердила участь у сиквелі «Чаклунки»!

Під час презентації своєї нової режисерської роботи - «Спочатку вони вбили мого батька» Джолі також розповіла про «Чаклунку».
 
Кадр з фільму «Чаклунка»

На питання стосовно повернення до акторського ремесла в другій частині «Чаклунки» Анджеліна Джолі відповіла: «Тепер я годувальниця в сім'ї, так що час настав. Ми вже працюємо над сценарієм, і він буде по-справжньому сильним сиквелом».

Минулого тижня також повідомлялося, що Disney найняли для проекту нового сценариста. Ним став Джез Баттеруорт, відповідальний за тексти до таких картин, як «На межі майбутнього», «007: Спектр» і «Чорна меса».

Анджеліна Джолі останнім часом рідко знімається в кіно, віддаючи перевагу режисурі. За минулі 7 років вона зіграла лише в чотирьох картинах: «Солт», «Турист», «Чаклунка» і «Біля моря». Крім того, актриса озвучила одного з персонажів анімаційної франшизи «Панда Кунг-Фу».
 

Перша «Чаклунка» вийшла в 2014-му і заробила в світі 758,5 млн доларів. Стрічка розповідала класичний сюжет Сплячої красуні, але від лиця лиходійки Малефісенти у виконанні Анджеліни Джолі.
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####