06
ВЕР
2017

Режисер «Воно» екранізує приквел «Дракули»

Paramount Pictures придбала права на екранізацію книги «Дракул»  першого офіційно схваленого приквела класичного готичного роману «Дракула».

Студія бачить в режисерському кріслі Андреса Мускетті, режисера нової адаптації роману Стівена Кінга «Воно». Продюсером картини виступить Барбара Мускетті.

 
Кадр з фільму «Дракула: Невідома історія»

«Дракул» написаний пра-праплемінником ірландського письменника Дакром Стокером і американським автором Джонатаном Діланом Баркером. Це перший роман, повністю схвалений спадкоємцями Стокера.

Дія приквела розгортається в 1868 році, коли 28-річний Брем Стокер зіткнувся зі страшним і неймовірним злом. Замкнутий в стародавній вежі, Стокер почав записувати події, що призвели до його ув'язнення. Згодом вони лягли в основу роману «Дракула».

Останньою спробою познайомити сучасного глядача з легендарним монстром стала стрічка «Дракула: Невідома історія» режисера Гарі Шора з Люком Евансом в головній ролі. Незважаючи на стерпні успіхи в прокаті, вона не змогла стати для студії Universal початком великому франшизи. Цього року Universal оголосили про запуск кіновсесвіту з різними класичними монстрами, але продовження картини 2014 року в планах відсутня.

 
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####