30
БЕР
2015

Paramount хоче ще більше «Трансформерів»

Paramount хоче ще більше «Трансформерів»
 
Для цього студія почала переговори з командою професіоналів. Продюсери Стівен Спілберг і Лоренцо Ді Бонавентура, режисер Майкл Бей і сценарист Аківа Голдсман повинні будуть організувати щось на зразок сценарного «інкубатора», який згенерує ідеї для потенційних продовжень «Трансформерів», а також спін-оффів, заснованих на франшизі, запущеної з іграшок Hasbro.
 
На фото: Аківа Голдсман

Голдсман, що отримав премію «Оскар» за сценарій драми «Ігри розуму», швидше за все, буде підбирати авторів і курирувати їх роботу. Майкл Бей зараз займається підготовкою військової драми «13 годин», і студія хоче, щоб він по закінченні роботи максимально швидко приступив до п'ятої серії «Трансформерів», у якої вже буде сценарій завдяки «інкубатору».

 
Майкл Бей на зйомках фільму «Трансформери: Час вимирання»

Джеймс Кемерон витратив сім місяців на підготовку сценаріїв трьох продовжень «Аватара» і буде знімати всі три фільми паралельно. Судячи з усього, Paramount хоче діяти за тією ж схемою і розробляти кілька «Трансформерів» одночасно.

 
На фото: Джеймс Камерон

Нагадаємо, що останній фільм франшизи, «Трансформери: Час вимирання», заробив в світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

 
Кадр з фільму «Трансформери: Час вимирання»
 
Джерело: kinoposik.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####