28
ВЕР
2017

Джей Джей Абрамс спродюсує ремейк аніме «Твоє ім'я»

Студія Paramount, компанія Джей Джей Абрамса «Bad Robot» та «Toho Co.» об'єднають зусилля, щоб зробити з сюжету аніме-хіта «Твоє ім'я» повнометражний ігровий фільм.

Один з творців оригіналу, Генкі Кавамура спродюсує ремейк разом з Джей Джей Абрамсом.

 
Кадр з аніме «Твоє ім'я»

«Твоє ім'я» - романтична історія з елементами фантастики. У центрі сюжету - пара підлітків, хлопчик Таки Татібана і дівчинка Міцуха Міямідзу, що живуть в різних регіонах Японії. Одного разу вони виявляють, що вміють переселятися в тіла одне одного. Між героями зав'язується міцна дружба, але незабаром вони розуміють, що їх розділяє не тільки простір, але і час. І коли одному з них загрожує загибель, вони повинні знайти спосіб зустрітися, щоб запобігти катастрофі.

Створення аніме сильно пов'язано з японською культурою, але автор і постановник оригіналу Макото Сінкай вважає, що голлівудський ремейк зможе показати твір з іншого боку. «Я з нетерпінням чекаю адаптацію», - заявив режисер.

«Твоє ім'я» стало неймовірно успішним як в Японії, так і в усьому світі. У світовому прокаті картина заробила 355 млн. доларів і отримала кілька призів на світових фестивалях.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####