31
БЕР
2015

Сформовано склад команди вітчизняних супергероїв

Сформовано склад команди вітчизняних супергероїв
 
«Захисники» розкажуть про загін супергероїв, створених секретною організацією «Патріот» з представників різних національностей СРСР у часи холодної війни. Кожен з них ввібрав найсильніші якості свого народу. У важкий для країни період пішовшим на спокій героям доводиться знову встати на захист батьківщини.
 
«Захисники»

На головні ролі творці фільму вирішили запросити молодих і не таких відомих акторів. Відкритий міжнародний кастинг був оголошений восени, і взяти участь у ньому міг кожен охочий. Всього було переглянуто більше тисячі акторських резюме, і за результатами двох турів очного кастингу були обрані чотири супергероя і головний лиходій.

Антон Пампушний, якого можна було побачити в головній ролі в історичній драмі «Олександр. Невська битва», зіграє Арсуса - володіє незвичайною силою героя, який при необхідності перетворюється на ведмедя з кулеметом напереваги.

«Мені подобаються ідеї, які приходять в голову завдяки відважним вчинкам супергероїв. Вони надихають стати на сторону добра, врятувати світ, подарувати надію! Чи це не круто?» - розповідає Антон.

 

Санжар Мадієв, якого можна було побачити в «Ялинках 2» зіграє супергероя Хана, який уособлює Азію і майстерно володіє холодною зброєю і різноманітними бойовими мистецтвами.

«Як будь-який хлопчисько, в дитинстві я уявляв себе ким-небудь з супергероїв і ніяк не міг подумати, що сам ним стану, - зізнається Санжар. - Я передивився всі фільми і мультфільми за коміксами, які тільки можна знайти, і не перестаю їх дивитися і донині. Вони надихають і дають надію на краще».

 

Себастьян Сисак-Григорян виконає роль Лера, що представляє в команді Кавказ. Надздібності цього героя допомагають йому управляти стихією землі.

Для Себастьяна ця роль стане першою в російському кіно, хоча акторський досвід у нього вже є: «Я живу у Франції, служу у французькому театрі, знімаюся у французьких фільмах. І в мене, чесно зізнаюся, не було в середньострокових планах ідеї працювати в російському кіно. Але, коли я натрапив на оголошення в інтернеті про кастинг, де йшлося: "Якщо ви яскравий представник свого народу, якщо ви відчуваєте себе героєм ..." - я зрозумів, що від долі не сховатися!»

 

Буде в команді супергероїв і представниця прекрасної статі. Ксенія (Аліна Ланіна) повеліває водною стихією і може пропливати будь-які відстані.

«Ми з цим жанром першопрохідці на російській землі. Неминуче будуть порівнювати з Голлівудом. Сподіваюся, ми зможемо знайти родзинку, яка зачепить глядача, і вся порівняльна високомірність зійде. Ми ризикуємо, і це заводить! Якщо не пробувати, то ніколи не рушиш вперед», - розповідає актриса.

 

Керівника секретної організації «Патріот» зіграє Валерія Шкірандо, яку нещодавно можна було побачити на великому екрані у стрічці «Батальонь».

Роль куратора супергероїв, генерал-майора Миколи Долгова виконає В'ячеслав Разбєгаєв (
«Диверсант 2: Кінець війни», «Грозові ворота»). Станіслав Ширін приміряє образ антагоніста - злого генія Августа Куратова, що збирає армію клонів, щоб захопити Москву і весь світ.
 
В'ячеслав Разбєгаєв у міні-сералі «Грозові ворота»

Очікується, що зйомки «Захисників» розпочнуться 27 квітня, а реліз фільму відбудеться в 2016-му. Автори сподіваються, що картина розростеться до повноцінної франшизи - з новими героями інших національностей, що проживали на території Радянського Союзу, і спін-оффами про окремих персонажів.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####