04
ЖОВ
2017

Чому варто переглянути стрічку «Шибайголови»?

Стрічка «Шибайголови» (оригінальна назва – «Renegades»), яка розповідає про команду морських піхотинців, котрі зібрались витягти із дна річки золотих злитків на загальну суму 320 мільйонів доларів.
 
Кадр з фільму «Шибайголови»

І ось декілька причин, чому варто переглянути його і вам.

1) Сценаристом фільму виступає всесвітньо відомий Люк Бессон. Дядько, за чиїми плечима праця над такими продуктами, як «Таксі», «Люсі», «Леон», «5 елемент» і багато-багато інших кіношедеврів;

2) Досить цікавий сюжет фільму, навіяний улюбленими бойовиками 90-х,  які ми так обожнювали дивитись по телевізору у дитинстві;

3) Одну із головних ролей виконує не хто інший, як нереально харизматичний і крутий Дж. К. Сіммонс. Саме він свого часу вимагав від усіх фотографії людини-павука, звільним Раяна Гослінга на очах у Емми Стоун і ось зараз співпрацюватиме із Бетменом у новому фільму всесвіту DC.

4) Загальна атмосфера, що невимушено пануватиме весь хронометраж змусить вас розслаблено провести час та насолодитись переглядом фільму з його вигадливим екшном.

5) Загальний бюджет фільму складає карколомних 78 млн. долларів, що є просто неймовірною вартістю для фільмів знятих у Німеччині та Франції.

 
#####