01
КВІ
2015

«Месники: Ера Альтрона»: про персонажів

«Месники: Ера Альтрона»: про персонажів
 
 
Тоні Старк/ Залізна Людина
(Роберт Дауні молодший) 
Плейбой, винахідник та мільярдер Тоні Старк повертається у «Месниках: Ера Альтрона», заліковуючи рани після битви у Нью-Йорку, яка відбулася у попередньому фільмі, «Месники». Наразі Тоні фінансує команду супер-героїв і прагне захистити світ від сил зла, які готуються до нападу. Старк несе тягар відповідальності на своїх плечах, що призводить до його співпраці із Брюсом Беннером і, як результат їхньої роботи, - створення миротворчої програми Альтрон.

 

Стів Роджерс/ Капітан Америка
(Кріс Еванс)
Капітан Америка бере на себе роль командного лідера. Але після розпаду організації Щ.И.Т., про який йшлося у стрічці «Перший месник: Друга війна», Стів Роджерс намагається змиритися з тим, що він втратив у світі, який достеменно не знав. Кеп наразі у бігах, але він повинен знайти спосіб згуртувати Месників та здолати Альтрона.

 
 

Тор 
(Кріс Хемсворт)
Асгардський бог грому повертається до команди Месників як відданий захисник Землі. Ще більш зухвалий та могутній аніж будь-коли, Тор являє собою моральний орієнтир для всієї команди. Він продовжує пошук таємничого помічника свого брата, і попереджає Месників про загрозу, що насувається, і яка цього разу більш страшна та потужна, ніж можна уявити.

 

Брюс Беннер / Халк
(Марк Руфалло)
Халк також повернувся, і готовий служити Месникам в якості їхньої вже-не-секретної зброї. Брюс Беннер змирився з Халком і наразі виступає важливим членом команди. Цього разу Месники вживають нових заходів, щоб бути впевненими, що Халк не вийде з-під контролю у незручний момент. Беннер працював разом із Тоні Старком над створенням програми Альтрон.

 

Наташа Романофф/ Чорна Вдова
(Скарелет Йоханнсон)
Наташа Романофф повертається до фільму в своєму амплуакрасивої та смертельно-небезпечної супер-шпигунки. Її інтелект та бездоганне володіння бойовими мистецтвами повністю компенсує відсутність супер-здібностей. Коли насувається загроза Альтрона, Наташа повинна протистояти ще й власним демонам з її минулого і знайти сили, щоб допомогти своїм друзям перемогти зло.

 

Клінт Бартон/ Соколине Око
(Джеремі Реннер)
Вправний лучник, Соколине Око є одним з найбільш небезпечних членів команди. У «Месниках» Соколине Око підпав під контроль та маніпуляцію Локі, але тепер він повертається до роботи і має ще більш круту зброю.

 

Петро Максімофф/ Ртуть
(АаронТейлор-Джонсон)
Ртуть володіє такою силою як супер-швидкість. Уроджений Петро Максімофф, він піклується про свою сестру-близнючку Ванду і готовий зробити усе задля її безпеки. Разом із сестрою вони зголосилися взяти участь у секретній програмі, в результаті якої Ртуть і набув здатності розвивати супер-швидкість.

 

Ванда Максімофф/ Багряна Відьма
(Елізабет Олсен)
Ванда – красива і загадкова сестра-близнючка Петра. Володіючи телекінезом та вмінням проникати у людський мозок, Ванда в амплуа Багряної Відьми здатна атакувати ворога буквально зсередини. Їхні з  братом супер-сили є результатом участі у секретному експерименті з  незвичайним джерелом сили.

 

Альтрон 
(Джеймс Спейдер)
Супер-злодій, якому немає подібних. Божевільний та смертоносний Альтрон народився із забракованої пробної версії програми, яку створили Тоні Старк і Брюс Беннер, щоб захистити Землю. Коли щось пішло не так і програма «злетіла з котушок», Альтрон ожив і визначив своєю місією знищення головної загрози планети – людства. Він не зупиниться ні перед чим, аж доки не досягне своєї мети і не вб’є Месників через те, що намагаються йому завадити.

 

Віжен
(Пол Беттані)
Віжен –жорсткий, небезпечний та неконтрольований андроїд.

Нік Фьюрі
(Семюель Л. Джексон)
Нік Фьюрі був першим, хто об’єднав Месників. Наразі, після подій фільму «Перший месник: Друга війна», він переховується. Однак Фьюрі продовжує бути мудрим наставником та лідером супер-героїв.

 

Уліс Клое
(Енді Серкіс)
Уліс Клое–торговець зброєю на чорному ринку, контрабандист і гангстер з Південної Африки. Він давній знайомий Тоні Старка ще з тих часів, коли той займався виробництвом зброї, а також новий потужний гравець кіно-всесвіту Marvel.

Бейрон Стракер
(Томас Кречман)
Бейрон Стракер видатний науковець «Гідри», який довгий час працював під прикриттям Щ.И.Т.а. Експерименти над людьми, робототехніка та штучний інтелект – ось кілька речей, над якими працює Стракер, коли Петро та Ванда зголошуються взяти участь у його програмі. 

 
 
На фото: Томас Кречман

Доктор Хелен Чо
(Клаудіа Кім)
Доктор Чо – генетик світового рівня та за сумісництвом союзник Месників. Дослідження та нові технології, над якими вона працює у своїх офісах у Сеулі, Південна Корея, допомагають Месникам у їхній боротьбі.

 
#####