22
ЖОВ
2017

Дж. Дж. Абрамс натякнув на зміни в «Зоряних війнах»!

Замінивши Коліна Треворроу в роботі над дев'ятим епізодом, постановник готовий повести фантастичну сагу в новому напрямку.
 
На фото: Джей Джей Абрамс та Джон Боєга

Повернення Джей Джей Абрамса в режисерське крісло «Зоряних війн» змусило багатьох фанатів фантастичної саги помітно понервувати. Багато хто впевнений, що Абрамс знову займеться переказуванням сюжетів з оригінальної трилогії, замість того щоб створити щось нове і просунути далеку-далеку галактику вперед. Але в новому інтерв'ю режисер запевняє, що для дев'ятого епізоду він знайде ідеальний баланс між інноваціями і ностальгією.

«Мені здається, треба підходити до створення з тим же захопленням, який ми відчували від цих фільмів, будучи ще дітьми, - каже постановник. - Але при цьому треба відвести франшизу туди, де вона раніше не бувала. І це надзвичайно відповідальне завдання».

Абрамс прекрасно розуміє, чому комусь міг не сподобатися фільм «Зоряні війни: Пробудження сили». У квітні 2016 року режисер зізнався, що головним завданням сьомого епізоду було бажання нагадати глядачеві, що таке «Зоряні війни». Через це постановник вирішив запозичити кілька знайомих елементів з фільмів Джорджа Лукаса.

Але якщо вірити останнім чуткам, то дев'ятий епізод дійсно може виявитися чимось несподіваним. Після «Пробудження сили» у творців немає необхідності оновлювати класичні «Зоряні війни» для сучасного глядача, що відкриває їм простір для діяльності без зайвого контролю з боку глави студії Lucasfilm Кетлін Кеннеді.

Відповідно до джерела, що зумів розпитати сценариста майбутнього фільму Кріса Террі, дев'ятий епізод об'єднає всі три трилогії і нагадає, що дія відбувається в одній загальній всесвіту.

 

 
А епізод 8 - «Зоряні війни: Останні джедаї» вийде в прокат вже 14 грудня цього року.
Джерело: theplaylist.net
Переклад: kinobox.in.ua 
 
#####