02
КВІ
2015

Х'ю Джекман стане апостолом Павлом

Х'ю Джекман стане апостолом Павлом

Апостол Павло не входив до числа дванадцяти апостолів, а в юності брав участь у переслідуванні християн. Пережитий Павлом досвід зустрічі з воскреслим Ісусом Христом привів до звернення в віру і став підставою для апостольської місії. Павлом були створені численні християнські громади на території Малої Азії та Балканського півострова. Послання Павла громадам і окремим людям складають значну частину Нового Заповіту і є одними з головних текстів християнського богослов'я.
 
На фото: Х'ю Джекман

Метт Кук пише сценарій «Апостола Павла». На сьогоднішній день автор поки не отримав широку популярність. Його слава прийде, коли вийде трилер Джона Хіллкоута «Три дев'ятки», до якого Кук складав сценарій.

Х'ю Джекман зараз знімається у фільмі «Едді Орел» про британського лижника-невдаху. Влітку цього року актора можна буде побачити в ролі пірата на прізвисько Чорна Борода в картині Джо Райта «Пітер Пен». Нещодавно Джекман заявив, що зав'язує з роллю у франшизі «Люди Ікс» і в останній раз повернеться до образу Росомахи в третьому і, швидше за все, фінальному фільмі про безсмертного супергероя, чий реліз намічений на 2 березня 2017 року.

 
Х'ю Джекман у фільмі «Люди Ікс: Остання битва»

Серед останніх студійних фільмів, пов'язаних з Біблією, є «Ной», «Вихід: Боги і Царі» і «Бен-Гур». У минулому році в американському прокаті популярністю користувалися картини на релігійну тематику, але з більш скромним бюджетом («Син Божий», «Бог не помер» і «Небеса реальні»).
 
«Вихід: Боги і Царі» не став подією у світовому прокаті
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####