08
ЛИС
2017

Чого багато, а чого мало у «Ліги справедливості»?

Технічні та сюжетні подробиці майбутнього командного блокбастеру.
 
Кадр з фільму «Ліга справедливості»

За десять днів до виходу в широкий прокат фільму «Ліга справедливості» стали відомі деякі важливі технічні деталі проекту.

Через масштабні перезйомки - виробничий бюджет картини виріс до колосальних 300 мільйонів доларів, що робить «Лігу справедливості» значно дорожчою за «Бетмена проти Супермена: На зорі справедливості».

Також хронометраж фільму був визначений не режисерами Заком Снайдером і Джоссом Відоном, а головою Warner Bros. - Кевіном Тсуджіхарою, який розпорядився змонтувати версію тривалістю не більше двох годин. Отож попередньо тривалість фільму складає дві години і одну хвилину, що робить «Лігу справедливості» найкоротшим проектом, що входять в кіновсесвіту DC.

 

Додамо, що виконавець ролі Аквамена - Джейсон Момоа підтвердив, що в «Ліги справедливості» буде одна сцена після титрів: «Обов'язково досидить до кінця і не йдіть на титрах... Я навіть забув, що цей момент був у сценарії. Але він приголомшливий». Раніше тільки один проект з розширеною всесвіту DC отримав післятитрову сцену - провальний але оскароносний «Загін самогубців».
 
#####