03
КВІ
2015

Зірка «Стріли» подружиться з черепашками-ніндзя

Зірка «Стріли» подружиться з черепашками-ніндзя

Амелл зіграє Кейсі Джонса - поодинці, який стає другом черепашок з іменами художників епохи Відродження, а також закохується в Ейпріл О'Ніл (Меган Фокс). У фільмі 1990 Джонса грав Еліас Котеас.
 
Еліас Котеас (крайній праворуч) в ролі Кейсі Джонса

«Черепашки-ніндзя» були перезапущені в минулому році, обійшлися студії в 125 мільйонів доларів і зібрали в прокаті 485 мільйонів.

Нову версію знімав Джонатан Лібесман, але для сиквела обраний інший режисер - Дейв Грін, який ставив фантастику «Позаземне відлуння».

 
Кадр з фільму «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя»

На минулих вихідних режисер і продюсери прослуховували кілька акторів на роль Кейсі, і Стівен Амелл отримав роботу завдяки тому, що відмінно спрацювався з Меган Фокс.
 
На фото: Стівен Амелл

Амелл працював здебільшого на телебаченні, коли в 2012 році з'явився в образі героя коміксів видавництва DC Олівера Квіна в серіалі «Стріла», де знімається і донині. «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя 2» стануть його першим великим студійним проектом.

 
Кадр з серіалу «Стріла»

Нагадаємо, що зйомки продовження почнуться в найближчі дні. Реліз фільму «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя 2» намічений на червень 2016 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####