05
КВІ
2015

Рейчел Вайс відправить Коліна Ферта в кругосвітню гонку

Рейчел Вайс відправить Коліна Ферта в
кругосвітню гонку

Дональд Кроунхерст - англійський підприємець і яхтсмен, який в 1968 році намагався просунути розроблений ним прилад для морської навігації. Побачивши оголошення про кругосвітню гонку «Золотий глобус», що проводиться під егідою газети Sunday Times, він вирішив, що це буде прекрасний шанс продемонструвати можливості пристрою і заробити на ньому.
 
Колін Ферт у фільмі «Kingsman: Таємна служба»

Однак Кроунхерст не був добрим яхтсменом, а тому дуже повільно рухався по маршруту. Щоб виграти гонку, він прийняв рішення сфальсифікувати своє місцезнаходження, передаючи помилкові координати і ведучи помилковий судновий журнал паралельно з справжнім. Ті хто стежив за гонкою вважали, що Дональд вже вирвався на фінішну пряму. Його готувалися зустрічати з почестями, але його судно під назвою Teignmouth Electron так і не з'явилося в порту. Яхту знайшли порожньою і дрейфуючою в Саргассовому морі з викривальними Кроунхерста журналами на борту. Що сталося насправді з Дональдом, досі не відомо.
 
На фото: Рейчел Вайс

Сценарій фільму написав Скотт З. Бернс, який працював над «Ультиматум Борна», а також над трьома картинами Стівена Содерберга («Інформатор!», «Зараження» і «Побічний ефект»).

Рейчел Вайс востаннє можна було бачити на великому екрані два роки тому в казці «Оз: Великий і могутній». У цьому році виходять відразу три картини за участю актриси: «Молодість» Паоло Соррентіно, «Лобстер» Йоргоса Лантімоса і «Світло в океані» Дерека Сіенфренса.

 
Рейчел Вайс у фільмі «Оз: Великий і могутній»

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####