05
КВІ
2015

Ніяких «Поминок» для Брюса Вілліса не буде

Ніяких «Поминок» для Брюса Вілліса не буде

Зйомки, які проходили в Клівленді, перервалися через 10 днів після старту, і продюсерам довелося розпустити групу. Причиною тому послужив недолік фінансування. За словами інсайдерів, у «Поминок» з самого початку були труднощі з грошима.
 
Брюс Вілліс у фільмі «Міцний горішок: Гарний день, аби померти»

Очікувалося, що продюсер картини Майкл Бенаройя знайде фінансування протягом наступних тижнів, і в березні все знову повернеться на свої місця. Знімальну групу годували обіцянками, останнє свідчило про відновлення робіт на початку квітня.
 
На фото: Майкл Бенаройя

У середу у фільму з'явився шанс, коли продюсер франшизи «Нестримні» Аві Лернер почав придивлятися до проекту. Лернер зможе забрати проект у горе-продюсера, однак якщо це трапиться, то робота над «Поминками» продовжиться не раніше наступного року. Брюс Вілліс («Міцний горішок»,
«Ред») покинув фільм, оскільки зайнятий в інших проектах, і у нього просто немає часу. Актор приписаний до нової картини Вуді Аллена (режисер «Магії місячного світла», «Жасмін») і взагалі не сидить без діла.
 
Аві Лернер з Мелом Гібсоном, який тут задля привернення уваги

Сюжет у «Поминок» був такий. Ред - соціопат з темним минулим, що не відає страху. Провівши багато років далеко від свого рідного дому на віддаленому острові, він повертається, щоб поховати брата Шона. Сім'я ніяк не може пробачити Реду минуле, але сам він уже давно змінився. Раптово на острів нападає команда найманців, і тут уже Ред змушений пустити в оборот всі свої вміння, щоб захистити рідних.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####