06
КВІ
2015

Том Харді може знятися ще в трьох «Шалених Максах»

Том Харді може знятися ще в трьох
«Шалених Максах»

 
У деяких кінотеатрах Великобританії перед сеансами фільму «Форсаж 7» можна буде побачити шість хвилин з нового «Шаленого Макса». Завдяки своїм божевільним трейлерам картина Джорджа Міллера вже стала однією з найбільш очікуваних цього року, і тепер лише залишилося, щоб вона виправдала себе в прокаті.
 
Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

В інтерв'ю журналу Esquire Том Харді повідомив, що у нього контракт на ще три фільми серії, якщо «Дорога гніву» запрацює хорошу суму і стане фаворитом критиків.

Міллер підтверджує слова актора: «Щоб розповісти цю історію, ми придумали ще дві. Для однієї ми написали сценарій, а іншу зробили книгою, але це дуже жорстка книга». Про це режисер говорив ще минулого літа, але тоді участь Харді була під питанням.

 
Том Харді і Джордж Міллер на зйомках

Раніше вважалося, що «Дорогу гніву» зніматимуть паралельно з продовженням, але нічого не вийшло.

Том Харді вважає, що «Шалений Макс» вийшов «ох **** им» фільмом, але зйомки були непростими: «Ми знаходилися казна, так далеко від студійної системи, що Warner не могла бачити, що відбувається, а на майданчику був кошмар. Половину машин засипало піском, довелося викопувати. Знімали десь в середині багатокілометрової пустелі. Купа народу в шкіряних штанях, в гримі. З боку, напевно, виглядало як дика БДСМ-тусовка або збори байкерів "Ангели пекла". Або як "Цирк дю Солей" в суміші з групою Slipknot».

 
Кадр з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву»

«Шалений Макс: Дорога гніву» вийде на екрани України 14 травня.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####