08
КВІ
2015

Серіал «11/22/63» по Стівену Кінгу знайшов режисера і акторів

Серіал «11/22/63» по Стівену Кінгу
знайшов режисера і акторів

 
«11/22/63» знімається для показу на стрім-сервісі Hulu. Продюсирують проект Bad Robot Productions Джей Джей Абрамса (продюсер фільмів «Стартрек: Відплата», «Місія неможлива: Протокол Фантом»), а також Стівен Кінг і Warner Bros. Television.
 
На фото: Джей Джей Абрамс

Джеймс Франко, відомий за фільмом 
«Оз: Великий і могтутній» та трилогією «Людини-павука», зіграє Джейка Еппінг, нещодавно розведеного викладача англійської, який випадково знаходить портал у минуле. Оскільки йому нічого втрачати в нашому часі, він залишається в 50-х роках минулого століття і твердо має намір запобігти замаху на президента Кеннеді. Еппінг починає стежити за Лі Харві Освальдом, але при цьому його власне життя поступово набуває нового сенсу: Джейк закохується в свою колегу.
 
Джеймс Франко у фільмі «Оз: Великий і могтутній»

Кріс Купер («Аміго») зіграє Ела Темплтона, власника закусочної, який розповідає Джейку про існування порталу в минуле. Австралієць Даніель Веббер («Спляча красуня») отримав роль Освальда, Черрі Джонс («Амелія», серіал «Пробудження») зіграє його мати Маргариту, а Люсі Фрай («Академія вампірів») - російську дружину Лі Харві, Марину.
 
Люсі Фрай у фільмі «Академія вампірів»

На роль бібліотекарки Седі Данхілл, в яку закохується Еппінг, затверджена Сара Гадон, відома за фільмами «Космополіс», «Зоряна карта» і «Дракула. Невідома історія».
 
Сара Гадон у фільмі «Дракула. Невідома історія»

Кевін МакДональд, чия стрічка «Чорне море» нещодавно пройшла в українському прокаті, зніме дві перші серії. В цілому у «11/22/63» буде дев'ять епізодів.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####