11
ГРУ
2017

Перші кадри «Темного Фенікса» з вогняною Софі Тернер

Новий фільм франшизи «Люди Ікс» оповідає про одну з найбільш руйнівних сил в коміксах про мутантів.
 
Софі Тернер в образі Джин Грей

За коміксами Фенікс - масштабна космічна сила, що існувала на зорі створення Всесвіту. Фенікс з'явився одночасно з великим вибухом і в коміксах Marvel фігурує як щось надприродне і нестримне. Періодично Фенікс вселяється в мутантів, вважаючи за краще телепатів. Головною посудиною цієї величезної сили довгий час виступала мутант Джин Грей.

У фільмах Браяна Сінгера «Люди Ікс» її грала Фамке Янссен. Творці кінофраншизи змінили природу Фенікса, зробивши його злісним альтер его Джин. Про зіткнення з ним знято фільм Бретта Ретнера «Люди Ікс: Остання битва». Зараз, коли всесвіт мутантів перероджується, наближаючись до першоджерела, може змінитися і історія Фенікса. Принаймні це можна припустити з перших кадрів з фільму, опублікованими виданням Entertainment Weekly.

«Темний Фенікс» стане першим фільмом франшизи, де Люди Ікс відправляться в космос. На самому початку картини Саймон Кінберг (постійний продюсер серії) мутанти відлітають на рятувальну операцію. Однак в їх Ікс-джет потрапляє сонячний спалах. Джин (Софі Тернер) застосовує свою силу, щоб врятувати команду, але її зусилля лише пробуджують Фенікса.

 

Щоб максимально якісно передати трансформацію Джин Грей в Фенікса, авторам фільму довелося витратити на постпродакшен цілий рік. Зазвичай така робота займає менше часу. За словами Кінберга, йому потрібно було передати не тільки розмах, а й нюанси.
 

Джессіка Честейн грає злодійку, яка прибула з іншого світу. Вона вміє міняти зовнішність. І їй чогось потрібен Фенікс. Героїня Честейн діє тихо, але безжально.
 

Містік у виконанні Дженніфер Лоуренс з'явиться з новою зачіскою. Вона також подорослішає і стане інакше сприймати мутантів зі школи професора Ксав'єра. За словами актриси, «Темний Фенікс» - це швидше драма, хоч в ній і є чимало масштабних сцен.
 

Хтось явно не доживе до фіналу.
 

 
Джерело: ew.com
Переклад: kinobox.in.ua

#####