14
ГРУ
2017

Сиквел «Кріда» знайшов режисера

Сільвестр Сталлоне передав управління продовженням боксерської саги новому постановнику.

MGM і Warner Bros. підключили до постановки сиквела спортивної драми «Крід: Спадок Роккі Бальбоа» маловідомого режисера Стівена Кейпла-мол., повідомляє Variety.

 
.
На фото: Стівен Кейпл-мол.

Майкл Б. Джордан, Сільвестр Сталлоне і Тесса Томпсон повернуться в другому фільмі.

Раян Куглер, який відповідав за постановку першого фільму, на цей раз виступить в якості продюсера.

Сценарій фільму Сталлоне написав спільно з Чео Ходакі Кокером («Люк Кейдж»).

Раніше повідомлялося, що сиквел зніме сам Сталлоне, але після переговорів з продюсерами було прийнято рішення знайти іншого режисера. Після тривалих пошуків Джордан і Сталлоне зупинили свій вибір на Кейплі.

Для Кейпла це буде перший досвід роботи над великим студійним проектом. Відповідно до джерел, кандидатура режисера привернула продюсерів завдяки його дебютному проекту «Земля обітована», прем'єра якого відбулася в 2016 році на кінофестивалі «Санденс».

 
Кадр з фільму «Крід: Спадок Роккі Бальбоа»

Продовження розповість про життя Адоніса Кріда (Джордан) на рингу і поза, поки він намагається ужитися з новознайденою славою і важким сімейним минулим, не припиняючи спроб стати справжнім чемпіоном. Подробиці сюжету поки не розкриваються, але Сталлоне кілька разів натякав, що сиквел якось пов'язаний з Іваном Драго, персонажем Дольфа Лундгрена з «Роккі 4».

Зйомки сиквела повинні стартувати в березні 2018 року в Філадельфії. Прем'єра картини запланована на 21 листопада 2018 року.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####