14
ГРУ
2017

Сет Роген зіграє американського телеведучого

Актор, відомий комедійними ролями, продовжує пробувати себе в драмах.

Сет Роген зіграє головну роль у фільмі «Екстрені новини» (Newsflash) Девіда Гордона Гріна, постановника драми «Сильніше». Картина за сценарієм Бена Джейкобі розповість про Волтера Кронкайта, знаменитого американського ведучого вечірніх новин на каналі CBS.

 
На фото: Сет Роген

Дія фільму розгорнеться 22 листопада 1963 року, коли в Техасі було скоєно замах на президента США Джона Кеннеді. Разом зі своїм продюсером Доном Х'юїттом, начальником Джимом Обрі і молодим репортером Деном Разером Кронкайт намагався якомога швидше розібратися в ситуації, після того як надійшла перша інформація про постріли в Далласі.

Згідно з опитуваннями, Кронкайт вважався одним з найнадійніших людей на телебаченні. Протягом 19 років він вів вечірні новини на CBS. Саме від нього більшість американців дізнавалися про всі важливі події - від висадки на Місяць до захоплення американських заручників в Ірані.

Коли Кронкайт виступив за припинення війни у ​​В'єтнамі, політика продовження конфлікту різко втратила підтримку американців, а президент Джонсон в результаті відмовився від висунення своєї кандидатури на другий президентський термін. За свідченнями очевидців, Джонсон сказав: «Втративши Кронкайта, я втратив звичайних американців».

Кронкайт помер 17 липня 2009 року в віці 92 років.

 
На фото: Волтер Кронкайт

Творці картини займаються підбіркою акторського складу. Відповідно до джерел, продюсери планують залучити до зйомок Марка Руффало і Браяна Кренстона.

Зараз Грін зайнятий роботою над хоррором «Хелловін повертається» - новою частиною популярної франшизи.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####