14
ГРУ
2017

Дженніфер Лоуренс зніметься в драмі «Похоронні обряди»

Екранізація бестселера знайшла режисера і виконавця головної ролі.

Дженніфер Лоуренс зіграє головну роль у фільмі «Похоронні обряди» - екранізації однойменного роману Ханни Кент 2013 року. Актриса також візьме на себе функції продюсера. Режисер мелодрами «Клич мене своїм ім'ям» Лука Гуаданьїно займеться постановкою картини.

 
На фото: Дженніфер Лоуренс

Роман Кент розповідає про Агнес Магнусдоттір - останню жінку, публічно страчену в Ісландії в 1830 році. Агнес засуджена до смерті за вбивство двох чоловіків і підпал будинку. В очікуванні підтвердження вироку дівчина проводить час на засланні на віддаленій фермі. Фермери цураються злочинниці, і лише священик Тоті намагається зрозуміти Агнес. Перш ніж дівчину стратять, дружина фермера і їхня дочка поступово усвідомлюють, що у будь-якої історії може бути і інша сторона.

Гері Росс («Голодні ігри») спродюсує проект для TriStar Pictures. Спочатку Росс планував самостійно зайнятися екранізацією, але згодом відмовився від режисерського крісла. Зараз Росс працює над картиною «Вісім подруг міс Оушен».

Остання картина Гуаданьїно, «Клич мене своїм ім'ям», збирає всілякі призи, а режисер підбирає собі нові проекти. Постановник займається ремейком культового фільму жахів «Суспірія» і кримінальним трилером «Ріо» з Джейком Джилленхолом і Бенедиктом Камбербетчем.

 
На фото: Лука Гуаданьїно

У 2018 році глядачі побачать Дженніфер Лоуренс в двох проектах. Актриса повертається в ролі Містік в блокбастері «Темний Фенікс», реліз якого відбудеться 1 листопада. Крім цього, Лоуренс зіграла головну роль в картині «Червоний горобець». Шпигунський бойовик з'явиться в українських кінотеатрах 26 квітня.

Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####