20
ГРУ
2017

Студія Paramount оголосила графік майбутніх релізів

У найближчі роки студія планує випустити кілька проектів спільно з іграшковою компанією Hasbro.

27 березня 2020 року в кінотеатрах з'явиться третя частина франшизи «G. I. Joe: Атака кобри», постановкою якої може зайнятися Ді Джей Карузо («Параноя»). Перший фільм, де головні ролі зіграли Ченнінг Татум і Марлон Вайанс, побачив світло в 2009 році. Через чотири роки студія випустила сиквел з Двейном Джонсоном.

 
«G. I. Joe: Атака кобри 3»

Перша картина при бюджеті 175 млн доларів провалилася на батьківщині, в США (150 млн доларів), але в підсумку зібрала в світі 302 млн доларів. З меншим бюджетом (130 млн доларів) продовження краще пройшло в світовому прокаті, зібравши 371 млн доларів.

23 липня 2021 року студія планує випустити новий фільм за мотивами знаменитої рольової гри «Dungeon & Dragons» - «Підземелля драконів». У 2000 році New Line випустила першу повнометражну картину, поверхнево засновану на D&D. Проект з тріском провалився в прокаті, але згодом було випущено два телефільми-продовження.

 
«Dungeon & Dragons»

Крім цього, студія оголосила, що в розробці знаходиться фільм за мотивами серії іграшок, що виходили в кінці 1970-х. Вихід фантастичної стрічки «Мікронавти» запланований на 16 жовтня 2020 року.

Станом на 1 жовтня 2021 року в планах студії стоїть безіменний проект з Hasbro.

Paramount продовжує успішну співпрацю з Hasbro. Спільними зусиллями вони породили франшизу «Трансформери», фільми якої заробили в прокаті в цілому 4,3 млрд доларів. Нова частина серії - спін-офф «Бамблбі» Тревіса Найта - з'явиться в українських кінотеатрах 27 грудня 2018 року.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####