09
КВІ
2015

Олівія Вайлд і Гаррет Хедлунд повернуться в «Троні 3»

Олівія Вайлд і Гаррет Хедлунд
повернуться в «Троні 3»

«Спадок» був сиквелом картини «Трон», що вийшла в 1982 році. Її дія розвивалася в комп'ютерному світі, куди потрапляв оцифрований програміст Кевін Флінн (Джефф Бріджес). Там він дізнавався, що програми живуть в тоталітарному суспільстві, а штучний інтелект МСР - жорстокий правитель. Флінна приймають за Спасителя, і він повинен пройти серію гладіаторських боїв, щоб знайти суперпрограму «Трон» і перемогти диктатора. Нагадаємо, що Джеффа Бріджерса Ви могли бачити у недавньому фільмі «Сьомий син».
 
Джефф Бріджерс у фільмі «Сьомий син»

За сюжетом картини «Трон: Спадок» Сем Флінн (Хедлунд), син Кевіна Флінна, починає розслідувати зникнення свого батька і виявляється втягнутим в той же світ жорстоких програм і гладіаторських ігор, в якому його батько жив протягом 20 років. Разом з помічницею Кевіна, Куоррі (Вайлд), батько і син пускаються в ризиковану подорож по кібервсесвіту, який став ще більш досконалим і надзвичайно небезпечним. Нагадаємо, що Хедлунда Ви могли бачити у фільмі Анджеліни Джолі «Нескорений», а Вайлд у стрічці «Ковбої проти прибульців».

 
Хедлунд, Вайлд та Бріджерс у фільмі «Трон: Спадок»

Гаррет Хедлунд і Олівія Вайлд повернуться в ролях Сема і Куоррі, але деталі сюжету третього фільму франшизи тримаються в таємниці.

Джозеф Косинські приступить до зйомок «Трона 3» цієї осені у Ванкувері.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####