20
ГРУ
2017

Вілл Сміт спродюсує фільм про Майкла Джордана

Картина розповість про дивний період з життя Джордана, коли знаменитий баскетболіст зайнявся бейсболом.

У 1993 році атакуючий захисник «Чикаго Буллз» Майкл Джордан залишив баскетбол. Він вирішив зробити кар'єру в бейсболі. У 1995 році Джордан повернувся на баскетбольний майданчик і допоміг своїй команді завоювати ще три титули. Ці два роки з життя Джордана, згодом визнаного найбільшим баскетболістом в історії, і ляжуть в основу нової біографічної стрічки The Prospect, продюсером якої виступить Вілл Сміт.

 
На фото: Майкл Джордан

Про свій відхід Джордан оголосив 6 жовтня 1993 року, пославшись на втрату інтересу до баскетболу. Вбивство батька, Джеймса Р. Джордана-старшого, лише підштовхнуло його до цього рішення. Пізніше в своїй автобіографії «За любов до гри» Джордан зізнався, що готувався до завершення кар'єри вже влітку 1992 року.

 
Вілл Сміт у фільмі «Фокус»

У березні 1994-го Джордан підписав договір з бейсбольною командою «Чикаго Вайт Сокс». За словами спортсмена, таким чином він вирішив здійснити мрію свого покійного батька, який бачив у своєму синові гравця бейсбольної ліги. Протягом короткої професійної кар'єри в бейсболі Джордан виступав за «Бірмінгем Баронс» і «Скоттсдейл Скорпионз».

Сценарій про незвичайний кар'єрний крок Джордана написав Бен Епштейн (серіал «Хеппіленд»). The Prospect довгий час знаходився в знаменитому «Чорному списку» цікавих, але неспродюсованих проектів. Тепер за нього взялася компанія Вілла Сміта Overlook Entertainment.

 
На фото: Майкл Джордан

22 грудня глядачі зможуть побачити Вілла Сміта у фільмі Девіда Ейра «Яскравість». Зараз Сміт зайнятий на зйомках повнометражного «Аладдіна» Гая Річі, де акторові дісталася роль джина.
 
Джерело: empireonline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####