25
ГРУ
2017

​«Клеопатра» студії Sony може отримати дорослий рейтинг!

Сценарист фільму планує зробити з історії легендарної єгипетської цариці жорсткий двогодинний політичний трилер, з вбивствами і іншим.

Sony визначилася з новим постановником для біографії «Клеопатра». Студія запропонувала режисерське крісло Дені Вільньову («Той, хто біжить по лезу 2049»), але офіційного підтвердження досі не було.

 
Кадр з фільму «Клеопатра» (1963 р.)

Робота над проектом, триває. За словами сценариста Девіда Скарпа («День, коли Земля зупинилася»), творці цілеспрямовано йдуть від минулих фільмів про єгипетську царицю. Автори нової версії хочуть зробити більш реалістичну картину, яка, швидше за все, отримає від Американської асоціації кінокомпаній рейтинг R (+18).

«"Клеопатра" вимагає ретельного вивчення матеріалу. Потрібно точно зрозуміти, що можна придумати з цим матеріалом і як зробити з нього щось нове, - каже Скарпа. - У випадку "Клеопатри" вирішили не робити класичний пеплум, ну знаєте: три години, усюди парадність, люди з віялами і англійськими акцентами, ось це все. Замість цього ми розглядаємо історію як справжній політичний трилер. Брудне, криваве кіно, де люди постійно сваряться і займаються сексом. Суворий двогодинний політичний трилер, з вбивствами і іншим. Рухаємося в прямо протилежному напрямку від глядацьких припущень про картину подібного роду».

«Клеопатра» Sony знаходиться в розробці вже кілька років. До цього до проекту намагалися залучити Джеймса Кемерона, Пола Грінграсса і Девіда Фінчера.

Але навіть якщо участь Вільньова в проекті підтвердиться, то навряд чи варто чекати «Клеопатру» найближчим часом, так як зараз постановник активно займається новою екранізацією роману Френка Герберта «Дюна».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####