09
КВІ
2015

«Жага швидкості» отримає продовження

«Жага швидкості» отримає продовження

З американської сторони над продовженням працює компанія Jiaflix, створена колишнім главою кіноакадемії Сідом Геніс для просування і прокату іноземних картин в Китаї і китайських фільмів у світі. З китайської сторони в проекті задіяні China Movie Channel і 1905 Pictures.
 
Кадр з фільму «Need for Speed: Жага швидкості»

Зараз всі три компанії ведуть переговори з Electronic Arts, розробником гри Need for Speed, і зі студією DreamWorks, щоб отримати права на зйомку сиквела. Першим проектом Jiaflix, China Movie Channel і 1905 Pictures став фільм «Трансформери: Час вимирання», над яким трійця працювала для студії Paramount. Відзначимо, що фільм Майкла Бея на сьогоднішній день є найбільш касовим в історії китайського прокату, де стрічка заробила 300 мільйонів доларів.

 
Кадр з фільму «Трансформери: Час вимирання»

Джерела сайту Deadline стверджують, що студія DreamWorks відкрита до пропозиції і вже обговорює деталі угоди. На сьогоднішній день у «Жаги швидкості 2» немає ні сценариста, ні режисера, ні виконавців головних ролей.
 
Кадр з фільму «Need for Speed: Жага швидкості»

«Need for Speed: Жага швидкості» вийшов в 2014 році і зібрав у світовому прокаті трохи більше 200 мільйонів доларів. Особливо успішно картина виступила в Китаї, де збори перевищили 66 мільйонів доларів.
 
Кадр з фільму «Need for Speed: Жага швидкості»

Протягом 20 років існування відео гра Need for Speed розійшлася тиражем, що перевищує 150 мільйонів екземплярів, а збори від продажів склали 4 мільярди доларів.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####