05
ЯНВ
2018

Крістіан Бейл досі не бачив Бена Аффлека в ролі Бетмена

І здається, не прагне виправити цю прогалину. Схоже, актор взагалі не хоче дивитися ні на Аффлека в трико, ні на будь-яких взагалі супергероїв з коміксів.

Нагадаємо, Бен Аффлек зіграв супергероя Брюса Вейна вже двічі: у фільмах «Бетмен проти Супермена: Назорі справедливості» і «Ліга справедливості». Крістіан Бейл виконував цю роль тричі, в хітовій трилогії Крістофера Нолана про Темному лицаря.

 
Бен Аффлек у ролі Бетмена

При цьому Бейл досі не подивився ні «Бетмена проти Супермена», ні «Лігу справедливості». І справа зовсім не в тому, що йому не подобається Аффлек, або він вважає себе найкращим Бетменом. Просто актор взагалі не хоче дивитися супергеройські екшни.

На запитання, чи не цікаво йому подивитися на свого наступника, Бейл відповів коротко, без особливого ентузіазму: «Цікаво». «Мій син, здається, цікавився цими фільмами, хоча в підсумку я зрозумів, що він просто хотів подивитися трейлер, і все», - додав Бейл.

 
Крістіан Бейл у ролі Бетмена

Актор продовжив: «Люди, схоже, здивовані тим фактом, що я не подивився на нового Бетмена. Але я не розумію, чому. Я і про Месників не подивився жодного фільму. Хоча я чув, що вони хороші. Але я дуже щасливий просто чути, що вони хороші».

Судячи з усього, ми ніколи більше не побачимо Крістіана Бейла в спандексі. Він давно переріс цей кар'єрний етап.

 
Джерело: digitalspy.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####