11
КВІ
2015

Руні Мара може повернутися до ролі хакерши

Руні Мара може повернутися до ролі хакерши
 
Права на книги Ларссона знаходяться у студії Sony, з якою у Девіда Фінчера розладналися відносини після зйомок «Дівчини». Режисер категорично відмовлявся братися за другу книгу трилогії, оскільки Sony не хотіла потурати бачення Фінчера, збираючись істотно скоротити бюджет.
 
Кадр з фільму «Дівчина з тату дракона»

Тепер, коли Емі Паскаль покинула місце глави студії, ситуація змінюється. Розмови про зйомки фільмів за книгами «Дівчина, яка грала з вогнем» і «Дівчина, яка підривала повітряні замки» знову поновилися. Більш того, Sony хоче об'єднати дві книги в одну картину (нечувану дію для Голлівуду, готового розділити на три частини навіть маленьку книгу), тоді як «Дівчина в павутині» стане фінальною частиною трилогії. Права на книгу Лагеркранца теж знаходяться у Sony.
 
Руні Мара в ролі дівчини-хакера у фільмі «Дівчина з тату дракона»

Втім, Емі Паскаль залишається продюсером детективів по книгах шведського письменника, і ідея студії їй зовсім не до вподоби. Через це їй доведеться прибрати в ящик сценарій «Дівчина, яка грала з вогнем», написаний Стівом Зелліаном. За адаптацію роману Sony заплатила семизначну цифру.
 
Деніел Крейг у фільмі «Дівчина з тату дракона»

Чи приймуть участь в продовженнях Руні Мара і Деніел Крейг - велике питання. А ось повернення продюсера Скотта Рудіна - питання ще більше, оскільки у Рудіна і Паскаль виник серйозний конфлікт через фільм «Стів Джобс», який продюсер в підсумку переніс на студію Universal.
 
Руні Мара в ролі дівчини-хакера у фільмі «Дівчина з тату дракона»

«Дівчина в павутині» буде опублікована по всьому світу 1 вересня, причому тільки в США тираж книги складе 500 000 примірників. Деталі сюжету тримаються в таємниці. Як і Стіг Ларссон, Девід Лагеркранц - шведський журналіст, автор низки бестселерів, найвідомішим з яких є біографія шведського футболіста «Я - Златан Ібрагімович».
 
Кадр з фільму «Дівчина з тату дракона»

Рішення студії буде відомо скоро, оскільки до осені залишилося не так вже й багато часу. До моменту, коли історія Лісбет Саландер знову захопить весь світ, чиновники Sony вже повинні будуть точно знати, що робити з фільмами про геніальну хакершу.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####