10
СІЧ
2018

Джек Рейнор зіграє головну роль в серіалі Рідлі Скотта

Актор постане в образі одного із засновників американського ракетобудування.

Джеку Рейнору дісталася головна роль в драматичному серіалі CBS «Дивний ангел». Сценарій на основі однойменного роману Джорджа Пендла написав Марк Хейман («Чорний лебідь»).

 
На фото: Джек Рейнор

Рідлі Скотт курирує проект спільно зі своєю продюсерською компанією Scott Free Productions. Девід Лоурі («Історія примари») займеться постановкою серіалу.

Рейнор виконає роль Джека Парсонса, знаменитого інженера, хіміка і окультиста. У 1930-х молодий чоловік, з дитинства захоплювався реактивним рухом, почав працювати прибиральником на хімічному заводі в Лос-Анджелесі. Незабаром завдяки вродженому таланту і амбіціям Парсонс зміг покласти початок американському ракетобудуванню і став одним з ключових засновників Лабораторії реактивного руху.

На початку 1940-х, після короткочасного періоду захоплення марксизмом, Парсонс зацікавився навчаннями англійського окультиста Алістера Кроулі і разом з дружиною Хелен приєднався до каліфорнійського відділення ордена східних тамплієрів. Через кілька років інженер став на чолі відділення, але втратив роботу в лабораторії.

Загинув в 1952 році в результаті вибуху в домашній лабораторії. Довгий час Парсонс був відомий громадськості виключно як окультист, але в наступні десятиліття історики визнали внесок Парсонса в становлення американського ракетобудування.

 
Кадр з фільму «Перестрілка»

Нещодавно глядачі могли бачити Рейнора в драмі «Детройт» Кетрін Бігелоу і в фантастичному серіалі «Електричні сни Філіпа К. Діка». Актор нещодавно закінчив роботу над проектом On the Basis of Sex.

Найближчим часом Рейнор з'явиться в фантастичному бойовику «Рідня», де актор знявся разом з Джеймсом Франко і Зої Кравіц. Крім цього, він озвучив одного з вовків в картині Енді Серкіса «Мауглі», реліз якої запланований на 18 жовтня.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####