10
СІЧ
2018

Режисер «Дедпула» працює над спін-оффом «Людей Ікс»

Поки всі права не перейшли в руки Disney, студія Fox продовжує розвивати франшизу про мутантів.

Джерела підтверджують, що Тім Міллер, режисер хіта 2016 року «Дедпул», зайнятий розробкою сольного фільму про Кітті Прайд. Подробиці проекту відсутні, але передбачається, що Міллер самостійно займе режисерське крісло картини.

 
Кітті Прайд у коміксах

Кітті Прайд вперше з'явилася на сторінках коміксів про «Людей Ікс» в січні 1980 року. Мутант, вона має здатність проходити крізь речі і людей, стаючи повністю невловимою.

Ставши наймолодшим членом загону Людей Ікс Кітті довгий час залишалася «молодшою ​​сестрою» команди. Проте за час існування персонаж встиг зазнати чимало змін. У міні-серії «Кітті Прайд і Росомаха» в дівчину вселився демон-ніндзя Одун, завдяки якому Прайд знайшла навички бойових мистецтв. Якийсь час Прайд входила до складу Вартових галактики і навіть заміняла Пітера Квілла на посаді лідера.

Персонаж вже з'являвся в кіно. У першій і другій частинах франшизи «Люди Ікс» її роль обмежилася невеликим камео, але в третьому фільмі Кітті Прайд зіграла Еллен Пейдж. У картині «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» актриса повернулася в образі дівчини-мутанта.

 
Фрагмент постера фільму «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» з Кітті Прайд

Варто відзначити, що розробка проекту ще не означає, що він згодом відправиться у виробництво. Залишивши сиквел «Дедпула» Тім Міллер отримав пост режисера нової частини франшизи «Термінатор». Крім цього він продюсує для Paramount фільм про Їжачка Соніка.

Незважаючи на близьку багатотисячну угоду, за результатами якої кіновиробництво Fox перейде у володіння Disney, студія не сидить склавши руки. У розробці також перебуває бойовик «Сила Ікс», спін-офф «Дедпула». Проектом займається сценарист «Марсіянина» Дрю Годдард. Паралельно з цим Джеймс Франко працює над сольним фільмом про мутанта Джеймі Медрокса.

Новий фільм франшизи, «Темний Фенікс» Саймона Кінберга, з'явиться в українських кінотеатрах 1 листопада.

Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####