13
КВІ
2015

Деніел Редкліфф придумає гру Grand Theft Auto

Деніел Редкліфф придумає гру Grand Theft Auto
 
Один із засновників і президент шотландської компанії Rockstar Games Сем Хаузер став креативною рушійною силою франшизи Grand Theft Auto, де гравець повинен відчути себе в ролі злочинця, виконуючи такі завдання і місії, як замовні вбивства, викрадення автомобілів, пограбування банку та інші. Перша гра вийшла в 1997 році, остання датована 2013 роком. За даними на вересень 2013-го, Grand Theft Auto розійшлася тиражем понад 150 мільйонів примірників.
 
На фото: Сем Хаузер

У лютому 2003 року американський активіст і адвокат Джек Томпсон запросив суд Огайо стати консультантом у справі 16-річного Дастіна Лінча, якого звинувачували у вбивстві ДжоЛінн Мішне. Лінч був одержимий грою Grand Theft Auto. Томпсон спробував стати захисником юнака, заявивши, що його дії були обумовлені впливом гри. Суд відмовив Томпсону, але з цього моменту почався його хрестовий похід проти GTA. У 2008 році він був позбавлений ліцензії через свою поведінку.

Хто зіграє Джека Томпсона, поки не повідомляється.

 
Деніел Редкліфф у фільмі «Гаррі поттер і смертельні реліквії: Частина 2»

Ставити картину для британської кінокомпанії BBC Films буде Оуен Харріс. Режисер має за плечима досвід роботи над серіалами «Погані» і «Чорне дзеркало» (він знімав першу серію другого сезону «Дзеркала», де героїня Хейлі Етвелл отримувала копію покійного коханого). Харріс тільки що закінчив свою дебютну картину «Убий своїх друзів» з Ніколасом Холтом і Едом Скрейном.

Зйомки Grand Theft Auto (так називається фільм, але підозрюємо, що тимчасово) розпочнуться вже 20 квітня.

 
Деніел Редкліфф у прийдешньому фільмі «Ілюзія обману: Другий акт»

Деніел Редкліфф взяв участь у зйомках трилера «Ілюзія обману: Другий акт» (представлений у кадрі, другий справа-наліво), а восени цього року актора можна буде побачити в хоррорі «Франкенштейн».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####