16
СІЧ
2018

Румунський боксер зіграє антагоніста у фільмі «Крід 2»

Сиквел фільму «Крід: Спадок Роккі Бальбоа» знайшов супротивника для головного героя.
 
Кадр з фільму «Крід: Спадок Роккі Бальбоа»

Румунський боксер Флоріан Мунтеану зніметься в продовженні спортивної драми «Крід: Спадок Роккі Бальбоа», повідомляє Variety. Професійний боксер, на рахунку якого лише короткометражка «Багатий», зіграє в сиквелі разом з Майклом Б. Джорданом, Сільвестром Сталлоне і Тесою Томпсон.

Постановкою картини займається молодий режисер Стівен Кейпл-молодший. Раян Куглер, постановник першого фільму, виступає в якості продюсера. Сценарій фільму Сталлоне написав спільно з Чео Ходакі Кокером.

«Крід 2» розповість про життя Адоніса Кріда (Джордан) на рингу і поза. Головний герой намагається ужитися з новознайденою славою і важким сімейним минулим, не припиняючи спроб стати справжнім чемпіоном.

 
На фото: Флоріан Мунтеану

Мунтеану належить вийти на ринг в образі сина Івана Драго - радянського боксера, який в четвертому фільмі франшизи під час матчу вбив Аполло Кріда, батька Адоніса. Дольф Лундгрен, виконавець ролі Драго в «Роккі 4», знову зіграє в сиквелі знаменитого персонажа.

Сталлоне в своєму Instagram привітав Мунтеану з роллю.

 
Зйомки сиквела повинні стартувати в березні 2018 року в Філадельфії. Прем'єра картини запланована на 21 листопада 2018 року.

Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####