17
СІЧ
2018

Хто поставить «Флеша»?

Продюсери зробили несподіваний вибір, але знайшли режисерів для багатостраждального проекту.

Студія Warner почала переговори з Джонатаном М. Голдштейном і Джоном Френсісом Дейлі, сценаристами фільмів «Людина-павук: Повернення додому» і «Нестерпні боси». Їм запропоновано режисерське крісло «Флеша». Езра Міллер як іраніше закріплений за проектом як виконавець головної ролі.

 
Кадр з фільму «Ліга справедливості»

«Флеш» довгий час не щастило з постановниками. Проблеми почалися, коли проект залишили Філ Лорд і Кріс Міллер, які перейшли до Disney заради роботи над спін-оффом про Хана Соло. Після цього режисерське крісло фільму покинули один за іншим Рік Фамуїва і Сет Грем-Сміт.

Довгий час доля «Флеша» залишалася під питанням. Студія навіть спробувала залучити до постановки картини Бена Аффлека, виконавця ролі Бетмена, але актор і режисер відмовився від пропозиції.

Голдштейн і Дейлі - відносні новачки в постановці. Здебільшого вони відомі завдяки сценаріями комедій і серіалів на кшталт «Мій батько дає перцю». Режисерським дебютом дуету став фільм «Канікули», сиквел-ребут класичної стрічки 1983 року.

«Флеш» буде частково заснований на коміксі «Flashpoint», де швидкісний супергерой вирушає в минуле, щоб врятувати матір від рук вбивці. Це призводить до непоправних змін і породжує новий світ, де Бетменом стає батько Брюса Вейна, Супермен захований в секретному бункері, а амазонки під командуванням Диво-жінки захопили Лондон.

22 лютого в українських кінотеатрах з'явиться фільм «Нічні ігри», останній режисерський проект Голдштейна і Дейлі.

 

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####