19
СІЧ
2018

Книга про президентство Дональда Трампа стане серіалом

Endeavor Content за семизначну суму придбала права на екранізацію бестселера Майкла Вольфа «Полум'я і лють».
 
Викладка «Полум'я і лють»

Книга Майкла Вольфа «Полум'я і лють» розповідає про перший рік президентства Дональда Трампа, 45-го президента США. Посилаючись на джерела всередині Білого дому, автор в подробицях розповідає про те, як Трамп виявився не підготовлений до обов'язків глави держави, і про його нездатность сконцентруватися на важливих деталях зовнішньої і внутрішньої політики.

Після оголошення про вихід книги адміністрація Трампа спробувала через суд заборонити публікацію. Видавництво у відповідь пересунуло реліз з 9 на 5 січня. «Полум'я і лють» моментально стала бестселером. На даний момент продано більше 1 мільйона екземплярів. Багато споживачів навіть випадково придбали військово-історичну книгу Рендалла Хансена зі схожою назвою, де мова йде про бомбардування Німеччини.

«Полум'я і лють» - це не єдиний проект на телебаченні, пов'язаний з Трампом. На каналі Comedy Central виходить комедійний серіал «Шоу президента» (The President Show). Showtime, в свою чергу, в найближчому майбутньому випустить мультсеріал «Наш мультяшний президент» (Our Cartoon President), спродюсований Стівеном Колбером.

 

Зараз невідомо, який канал візьметься за серіал, але можна припустити, що для багатьох проект виглядає досить привабливо.
 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####