19
СІЧ
2018

Джей Джей Абрамс повернеться на телебачення з серіалом

У проекті режисера зацікавлені Apple і HBO.

Джей Джей Абрамс планує повернення до телебачення. Продюсер, сценарист і режисер сьомого епізоду «Зоряних воєн» написав сценарій фантастичного серіалу під робочою назвою Demimonde. Відповідно до джерел, в проекті зацікавлені дві компанії - Apple, де недавно був сформований цілий відділ, відповідальний за виробництво серіалів, і HBO, який співпрацював з Абрамсом в «Світі Дикого Заходу».

 
На фото: Джей Джей Абрамс

У центрі сюжету драматичного серіалу - звичайна сім'я з трьох осіб: мати-вчена, батько і дочка. Під час сімейної поїздки вони потрапляють в автокатастрофу, в результаті якої мама впадає в кому. У пошуках можливого рішення дочка починає пробувати мамині експерименти і випадково переноситься в інший світ, де йде кровопроливна війна проти жахливих агресорів. Слідом за нею в чужий світ відправляється батько.

Абрамс, відомий по «Шпигунці» і «Загублених», активно підтримує кіно і серіали в ролі продюсера. Режисер «Супер 8» є виконавчим продюсером таких серіалів, як «Світ Дикого Заходу», «Касл-Рок» і «11.22.63». Один з останніх продюсерських проектів Абрамса - нова частина франшизи «Зоряний шлях», постановником якої може стати Квентін Тарантіно.

 
Зйомки фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Зараз, після того як у вересні 2017 року Абрамс замінив в режисерському кріслі постановника Коліна Треворроу, він зайнятий роботою над дев'ятим епізодом «Зоряних воєн».

Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua

#####