19
СІЧ
2018

Випущено повнометражний фільм про Волдеморта!


Фільм «Волдеморт: Історія спадкоємця» (Voldemort: Origins of the Heir) розповідає про становлення одного з наймогутніших прихильників чорної магії зі всесвіту Гаррі Поттера - Тома Редла, більш відомого як Лорд Волдеморт.
 

Англомовний італійський фільм в жанрі темного фентезі – неофіційний фанатський приквел серії фільмів про Гаррі Поттера. Частина коштів на його створення була зібрана за допомогою краудфандінгу, тобто пожертв шанувальників. Відповідно до заяв творців, проект не розрахований на отримання фінансового прибутку. Правовласник оригінальних фільмів про хлопчика, що вижив, студія Warner Bros., дала дозвіл на зйомки.
 

За сюжетом, все почалося з загадкового зникнення Редла незадовго до того, як останній живий нащадок Гелґи Гафелпаф був знайдений мертвим. У вбивстві підозрюється домашній ельф леді Гепзіби Смітт. Однак працівниця аврор Гріша МакЛагген вважає, що за трагедією стоїть темна магія Редла.
 

Частково дані події були розкриті ще у книгах про Гаррі Поттера. Так, сам Гаррі разом із Албусом Дамблдором занурюється в спогади ельфа, у намаганнях дізнатись більше про минуле Темного Лорда.
 

Офіційний синопсис фільму наступний: «Що змусило Тома Редла стати Волдемортом? Що сталося в ті роки, і що насправді відбулося в Гогвортсі, коли він повернувся? У книгах є деякі підказки, які не були відображені у фільмах, і багато що залишилося в таємниці. Це історія, яку ми хочемо розповісти: сходження Темного Лорда перед "Гаррі Поттером"  і його перша смерть».
 

 
Джерело: knygarnya.com
 
#####